Sodexo tilbyr gratis influensavaksine til alle ansatte

Høsten og vinteren står for døren og vi går inn i en ny influensasesong. 

Sodexo tilbyr gratis vaksine til alle ansatte som ønsker å ta den.

Sodexo har gjort en avtale med Apotek 1 og Sodexo dekker kostnaden ved å ta influensavaksine i en av Apotek 1 sine butikker. De fleste apotekene har åpningstider utover ettermiddag og kveld, og vi oppfordrer deg til å benytte deg av åpningstiden og velge et tidspunkt for vaksine etter arbeidstid der hvor det er mulig. 

Er det trygt å sette vaksine i apotek?

Ja, personalet som setter vaksiner er kvalifisert helsepersonell som er grundig kurset i å sette vaksiner, håndtere allergiske reaksjoner og utføre hjerte- og lungeredning (HLR). Som en ekstra sikkerhet er apotekene utstyrt med hjertestarter. All vaksinasjon i apotek utføres i tråd med smittevernsanbefalinger fra FHI.
Noen opplever ubehag etter at de har tatt vaksinen. Velg gjerne en dag i slutten av uka for vaksine slik at du unngår eventuelt fravær da våre team allerede er veldig sårbare for sykdom og fravær. 

Slik fungerer det

Bruk av bedriftskoden er viktig for at Sodexo skal bli fakturert av Apotek1 og for at du skal slippe å betale selv. 

NB: Dette tilbudet gjelder kun for fast ansatte i Sodexo Corporate services. Tilbudet gjelder ikke for ansatte offshore. Segmentet Energy & Resources har en egen ordning, kontakt leder for mer informasjon. 

Hvis du har noen spørsmål vedrørende tilbudet om gratis influensavaksine, kontakt HR på: HR.NO@sodexo.com 
 

Tilbake til toppen