Ny i Sodexo?

Har du akkurat startet å jobbe for Sodexo? Da vil vi ønske deg hjertelig velkommen til Sodexo. 

For å gi deg en best mulig start vil vi sørge for at du får en god introduksjon til Sodexo. Du skal bli kjent med Sodexo, hvem vi er og hva vi står for. Du skal få en opplæring i dine arbeidsoppgaver slik at du kan utføre de på en god og sikker måte. Og vi skal gi deg en ansettelseskontrakt og en innføring i hva du kan forvente av Sodexo som arbeidsgiver og hvilke forventninger vi har til deg. 

Din sikkerhet er vår viktigste prioritet, og vi skal jobbe for at du kommer deg trygt hjem fra jobb - hver eneste dag. Les mer om helse, miljø- og sikkerhetsarbeidet i Sodexo >

Vi ser frem til å bli kjent med deg og vi håper du vil trives i Sodexo!

Du vil få en opplæringsplan som er tilpasset deg og den stillingen du skal starte i. Din leder har ansvaret for å tilpasse opplæringsplanen og målet er at du skal bli kjent med lokalet, fasilitetene, bli kjent med kollegaer og få en gjennomgang av arbeidsoppgaver, HMS, sikkerhetsrutiner, retningslinjer og personalhåndboken. 

Enten du jobber på et kontor, en restaurant, et sykehus, en oljerigg eller en annen av våre tusenvis av lokasjoner, er alle ansatte i Sodexo en del av et mye større bilde. Tjenestene vi leverer, forbedrer livskvaliteten for millioner av mennesker hver dag – og derfor er medarbeiderne vår største ressurs og våre beste Ambassadører.  Vi er selskapets ansikt utad, og vi representerer det varemerket vårt står for. Vi er Ambassadører fordi vi er entusiastiske, kunnskapsrike og lidenskapelige når det gjelder virksomheten vår, og vi vet hva kundene og brukerne trenger og forventer. Virksomheten vår dekker et bredt spekter av roller på svært forskjellige serviceområder, men det er én ting som forener oss – fokuset vi har på å øke livskvaliteten til kundene våre.

Programmet Sodexo Ambassadør vil hjelpe hvert medlem av alle team til å forstå mer om hvordan rollen vår bidrar til at vi når målet. Over hele kloden går ansatte i alle funksjoner gjennom dette programmer, og til slutt når det ut til alle ansatte med det ene felles målet: at det å være en del av Sodexo, skal være en positiv følelse.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Tilbake til toppen