Ledelsen

Se hvem som styrer Sodexo i Norge

Ledergruppen i Norge

Ledergruppen i Norge (Country Leadership committee - CLC) jobber med å iverksette Sodexo sine strategier lokalt.

Thomas Havnegjerde

Country President og SVP CS Operations Norway and Transport Nordics.

Thomas har siden 2011 vært toppleder for Sodexo i Norge. Thomas er engasjert i mye for i hans rolle må han ivareta helheten på best mulig måte. Han skal jobbe for å bidra til økt Quality of Life for våre kunder og ansatte, fokusere på vekst og utvikle selskapets konkurransekraft. Og ikke minst sørge for at vi har miljø og bærekraft som en del av alt vi gjør. 

Bjørn Bjørnsson

Bjørn er HR-direktør for Norge og Head of Total Rewards i Norge. Han har jobbet i Sodexo siden 2013. 

Bjørn har ansvaret for prosesser og aktiviteter knyttet til hele ansattsyklusen. Det betyr blant annet bidra til at vi til enhver tid har riktig antall ansatte med riktig kompetanse som brukes riktig med hensyn til selskapets strategi, mål, utvikling og kultur. De ansatte er Sodexos viktigste ressurs og viktige områder innen HR er derfor rekruttering, introduksjon, utvikling, anerkjennelse og engasjement.

Henning Brenne

Henning er ansvarlig for økonomi og finans i Sodexo i Norge. Han har lang fartstid i selskapet og jobbet her i over 20 år.

Henning sine oppgaver går ut på å sikre god support og økonomisk styring i hele selskapet og alle forretningsområdene vi jobber med. Det handler i stor grad om å yte god service for kunder både eksternt og internt. Henning har stort fokus på teamarbeid og at vi jobber sammen mot felles mål og bidra til at Sodexo vokser i Norge. 

Wenche

Director Client Relation, quality & corporate responsibility

Wenche har ansvar for vår bærekraftsplan Better Tomorrow 2025 både i Norge og i Norden. I tillegg har hun ansvar for funksjonen QHSE som innbefatter kvalitet, HMS, matsikkerhet og miljø samt vårt kundeutviklingsprogram. Gjennom 12 år har hun sørget for at vi har gode kvalitetssystemer og rutiner, bærekraftige initiativer innenfor samfunnsansvar og en kundeoppfølging som sikrer innovasjon og proaktivitet.

 

May Britt Lilletvedt

Senior Vice President Energy & Resources

May Britt har ansvar for kundene som hører til i segmentet Energy & Resources. Hun begynte i Sodexo i 2018. May Britt jobber for at våre kunder og gjester skal oppleve høy grad av service. Verdiene skapes ikke på kontoret, men ute hos kunden av alle de fantastiske medarbeiderne som hver eneste dag gjør en innsats for å gi kundene og gjestene våre god mat, rene omgivelser og rent tøy.

 

Lars-Goran

Operativ Direktør Sodexo Transport Nordic.

Larsgöran har jobbet i Sodexo i over 20 år og han er ansvarlig for den operative delen av vår transportvirksomhet. For Norge sin del så er det hovedsakelig flyrenholdet og tjenestene Sodexo leverer på Gardermoen flyplass. 

Larsgöran har sammen med et team med hardtarbeidende kollegaer bygget opp Sodexo Transport i Norden til å bli en ledende aktør i markedet når det gjelder renhold og service for fly, tog og ferjer. Sammen med en engasjert gruppe medarbeidere som samarbeider tett over landegrensene i Norden, har de skapt et unikt konsept innen transportbransjen. 
 

Tilbake til toppen