Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

En kveld for ansatte og historiebøkene

28. september 2022

I Bergen, Stavanger og Oslo var over 400 ansatte samlet for å hedre hverandre gjennom ulike prisutdelinger. Årets team, bærekraftsprisen og årets kollega var tre av prisene som skapte ekstra jubelbrus i alle de tre byene.

En kveld for ansatte og historiebøkene

Høy stemning og mange prisvinnere

Årets kollega ble delt ut i alle tre byer. I Stavanger gikk prisen til Andra Elena Burlea, i Bergen det Alaa Haji som fikk den gjeve prisen og i Oslo stod applausen i taket da Nabi Basami fra DNB-kontrakten ble kåret til årets kollega.

Se alle de nominerte og prisvinnerne >

Samlebilde Bergen
Høy stemning og skåling i Bergen

Applausen uteble heller ikke Bergen hvor 30 kollegaer var samlet på Villani Lagunen. – Kvelden var full av deilig mat, god stemning, og glade og fornøyde ansatte. Det var 100 % vellykket, og utrolig etterlengtet. Det sier Camilla Thun som var i arrangementskomiteen i Bergen. Hun er Site Manager på DNB-kontrakten og ble også kåret til årets kremmer for region sør/vest. Før festen var slutt spurte flere ansatte, «når er julebordet?»

I Stavanger var rundt 50 kollegaer fra Agder og Rogaland samlet på Clarion Hotel Air. Stemningen var fantastisk i toppetasjen på hotellet og det var mye glede å se både på dansegulvet og fra glade prisvinnere. 

I Oslo var over 300 ansatte fra ulike kontrakter, samlet på Taket i Oslo sentrum. Her var også medarbeidere som kom med fly fra Trondheim, Tromsø, Bodø og Stokmarknes. Det ble servert street food og på programmet stod det DJ, skjult teater, live musikk i tillegg til prisutdelinger. 

Kiko ga alt på scenen
Kiko Hernandez ga alt på scenen

Musiker og Sodexo-kollega Enrique Hernandez (også kjent som Kiko), lokket frem dansefoten hos samtlige, med cubanske rytmer, salsa, og vakre ballader. 

Prisverdige ansatte

I Oslo ble hele 7 priser delt ut denne kvelden. Første pris ut, prisen til årets kremmer, gikk til Marion Bratlie. Hun holdt det kort og godt i sin takketale, men takknemligheten kom tydelig til uttrykk likevel. Deretter stod pris nummer 2 for tur, nemlig årets HMS-pris. Vinneren av denne prisen Asker Tek.

Best på bærekraft

Sodexo har et særlig fokus på bærekraft, noe pris nummer 3; årets bærekraftspris, tydelig gjenspeiler. Årets bærekraftsvinnere var Sodexo-teamet som jobber på Color Line, med Pål Pettersen i spissen. 

Scenen ble raskt fylt med stolte medarbeidere  som fikk hele Taket til å synge, juble og trampeklappe. 

Kveldens fjerde pris, og siste pris før kveldens søte fristelser, var passende nok prisen til årets kjøkkensjef. Christian Hallemyr og Alex Findlay skrøt stort av prisvinner Andreas Schmidt.

Høythengende frukt til slutt

De to siste prisene i Oslo var særlig høythengende frukt, nemlig prisen til årets leder og årets team, begge for region Østlandet og Midt- og Nord-Norge. Begge deler kapret Camilla Mittet som er Site Manager, og hennes team som er spredt på tre ulike lokasjoner (Oslo, Trondheim og Tromsø). 

Årets team region sør og vest ble delt ut i Stavanger hvor teamet på Fylkeshuset i Agder fikk den prestisjefylte prisen. Årets leder ble delt ut i Bergen, til Audrone Soblinskiene på DNB i Solheimsviken. 

På tross av regnvåte gater på både Vestlandet og Østlandet, kunne stemningen umulig vært bedre enn den var denne lørdagskvelden! Vi takker alle som kom og bidro til den gode stemningen og gratulerer til alle de nominerte og prisvinnerne!

Se alle de nominerte og prisvinnerne >

Tilbake til toppen