Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Verdens FM-dag 8. mai

06. mai 2024

Verdens FM dag markeres hvert år i mai, og i år faller den på 8. mai. I Sodexo feirer vi denne dagen som en anerkjennelse av våre medarbeidere som jobber med Facility Management. Takk for den fantastiske innsatsen dere gjør hver eneste dag!

Verdens FM-dag 8. mai

Tema for årets FM-dag er: Inspirasjon, Integrasjon, Innovasjon: få fart på din FM-karriere.

Medarbeiderne som jobber med Facility Management gjør en viktig jobb, og har en innvirkning på helse, sikkerhet, produktivitet og velvære til alle de menneskene som bruker byggene. 

Når vi kommer til kontoret for å jobbe, samhandle og utvikle oss, er det viktig at forholdene er lagt til rette for å gjøre dette på en best mulig måte. Større fokus på medarbeideres helse og sikkerhet på arbeidsplassen, i tillegg til bærekraft, har gjort at flere har fått øynene opp for det viktige bidraget til FM-teamet. 

Årets FM portrettintervju går til Bjarte Nyheim

 

Et bilde som inneholder klær, person, mann, jeans

Automatisk generert beskrivelse

 

Hei Bjarte,

Hva er stillingen din i Sodexo?

Jeg sitter som flåteansvarlig for bilene og koordinerer en del av vaktmestertjenesten.

Fortell hva jobben din går ut på?

Som flåteansvarlig sitter jeg med ansvaret for bilene våre og sørger blant annet for at de kommer seg på service når de skal. Også være en støtte for de som fører bilene våre om de har noen spørsmål eller trenger konkret hjelp til noe angående bilene.

Jeg jobber også med å fordele endel av det vi får inn av vaktmesteroppdrag. Det kan være ekstra oppdrag på noen av sitene våre eller monteringsjobber for en av våre samarbeidspartnere.

Hva synes du om å jobbe innen FM i Sodexo?

Jeg syns det er spennende å jobbe innen FM. Det gir varierte dager og jeg lærer stadig noe nytt. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått denne stillingen som jeg nå sitter i.

Årets FM-tema er «Inspirasjon, Integrasjon, Innovasjon: få fart på din FM-karriere.» Har du noen gode tips for en FM-karriere i Sodexo?

Vær nysgjerrig, ikke vær redd for å komme med forslag hva enn det måtte være. Det kan være forbedringer, eller helt nye ting. Villig til å lære er også en viktig egenskap.

Takk Bjarte og ha en flott FM dag.

 

Gratulerer med FM dagen til alle våre FM-medarbeidere!

Tilbake til toppen