Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Tusen takk til våre renholdere!

26. mars 2020

Vi ønsker å gi en stor takk til våre renholdere som bidrar til at arbeidsplasser, fly og tog får nødvendig renhold i disse utfordrende tider.

Tusen takk til våre renholdere!

Sodexo har også renholdet på to sentrallagre hos dagligvareaktører og her er det selvsagt veldig stor aktivitet om dagen. Mange av våre renholdere har ekstra mye å gjøre med ekstraordinært smitterenhold ute hos våre kunder. 

Kristine Espevoll er distriktssjef for renholdsavdelingen i Oslo-området, hun sier: 

«Jeg har i flere uker vært en talsperson for å gi renholderne den statusen som de fortjener og at de kommer på regjeringens liste over samfunnskritisk funksjoner. Jeg er stolt av alle våre renholdere som står på hver eneste dag i en krevende tid. Våre teamledere og driftsledere gjør en flott jobb for at medarbeiderne skal føle seg trygge. Renholdere får veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra våre kunder, i form av blomster og hyggelige ord. Det er hyggelig å se at de får den anerkjennelsen de fortjener.»

I Sodexo er vi opptatt av å anerkjenne våre medarbeidere innen renhold, det gjør vi blant annet ved å markere renholdernes dag hvert år. Vi mener at våre renholdere gjør en veldig viktig jobb, både for å skape trivsel på arbeidsplassen i form av rene lokaler, men som vi har sett den siste tiden har renholdere en kritisk funksjon for å redusere smittefare på arbeidsplasser.

Derfor er det nå gledelig at helse- og omsorgsdepartementet nå har definert renholdere som personell som er avgjørende for å opprettholde den samfunnskritiske funksjonen helse og omsorg. Likevel er det opp til hver kommune og fylke å gi retningslinjer for hvem som har rett til skole- og barnehagepass. 

Her er lite knippe av våre fantastiske renholdere:

Takk til renholderne
 

Tilbake til toppen