Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Si hva du mener i medarbeiderundersøkelsen Voice 2020

08. september 2020

Delta i Sodexos medarbeiderundersøkelse fra 7. september - 2. oktober.

Si hva du mener i medarbeiderundersøkelsen Voice 2020

Sodexos medarbeiderundersøkelse er åpen fra 7.september - 2. oktober. Du har altså fire uker på deg til å gi din tilbakemelding som kan bidra til å forme fremtiden for selskapet og forbedre våre arbeidsplasser. Undersøkelsen er digital og helt anonym. 

Voice er en enklere undersøkelse enn tidligere med 13 spørsmål i stedetfor 58 som var i tidligere undersøkelse. Det tar maks 10 minutter å fullføre undersøkelsen. 

Medarbeiderundersøkelsen Voice vil gjennomføres hvert år, noe som gjør at man får en jevnere tilbakemelding og dialog mellom ledere og teamene. 

Medarbeidere uten tilgang til e-post

Sodexo har mange medarbeidere som ikke har en egen Sodexo e-postadresse, og det er vanskelig å nå ut til alle. Våre ledere har et ansvar for å bidra til at alle medarbeidere får tilgang til undersøkelsen via en lenke, og de har fått informasjon og det de trenger for å legge til rette for at alle kan delta. 

Kontakt din nærmeste leder om du har spørsmål om hvordan du skal få tilgang til å svare på undersøkelsen. 

Alle ansatte er invitert
Igjen er medarbeiderundersøkelsen åpen for alle Sodexos ansatte. Om du jobber på kontor eller på en av våre siter så er det viktig at du lar din stemme bli hørt.


 

37 språk
Undersøkelsen er tilgjengelig på 37 språk slik at alle kan la sin stemme bli hørt. Ansatte kan velge sitt ønskede språk før de svarer på undersøkelsen.


 

100 % digital
Medarbeiderundersøkelsen er 100 % digital. For å gjøre det enkelt for alle å ta del i undersøkelsen kan den nås fra alle PC`er eller smarttelefoner med internett.


 

Ca 10 minutter
Undersøkelsen består av totalt 13 spørsmål og den tar ca 10 minutter å gjennomføre. Resultatet hjelper oss å forme fremtidens arbeidsplass i årene fremover.


Raske resultater
I midten av oktober vil resultatene være klare til å deles med ansatte. Ta del i undersøkelsen og la din stemme bli hørt!

Trenger du hjelp?

Voice trenger du hjelp

eller har du spørsmål om medarbeiderundersøkelsen Voice, ta kontakt:

voice.nordic@sodexo.com

Tilbake til toppen