Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Lyst til å ta fagbrev som kokk eller innen renhold?

19. juni 2023

Da har du muligheten nå!

Lyst til å ta fagbrev som kokk eller innen renhold?

I samarbeid med Folkeuniversitetet kan Sodexo tilby gratis eksamensforberedende kurs som sammen med en praktisk prøve kvalifiserer til fagbrev kokk eller renholdsoperatør. Jobber du som renholder eller i kantine i dag, så så er dette en flott mulighet til å få høyere kompetanse på faget ditt og et fagbrev som kan gi deg flere muligheter og høyere lønn. 

Har du ikke så gode norskferdigheter? Ikke noe problem! Kurset er tilpasset forskjellige språknivåer og undervisning i norsk er en del av opplæringen. Du får høyere kompetanse i fagbegreper på norsk og dermed er du bedre rustet til å ta eksamen.

Tre fornøyd deltakere

Fagbrev renholdNatalia, Gileta og Hirmete jobber med renhold for Sodexo på DNB-kontrakten. De har bestått det teoretiske kurset for å ta fagbrev som renholdsoperatør. Vi er stolte av alle tre som er gjennom den vanskeligste delen og kun må bestå en praktisk prøve før de får sitt fagbrev innen renhold. Hirmete og Gileta bestod kurset i 2022 mens Natalia bestod i februar i år. Alle tre sier de føler seg heldige og takknemlig for at de fikk dette kurset gratis. 

Kurset tilbys både for renholdere og kokker. 

Les mer:

Hvis du ønsker å melde deg på, ta kontakt med din leder og søk nå. Det er åpent nå for registrering til høstens kurs. 

Tilbake til toppen