Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Gleden kommer ikke til deg, du må gå ut og finne den!

11. november 2021

Det å ha en jobb å gå til hver dag gjør noe for livskvaliteten vår. Nice Josefine er en av våre medarbeidere som virkelig har kjent på hvor viktig det å ha en jobb er for å ha det bra i livet.

Gleden kommer ikke til deg, du må gå ut og finne den!

Det gir en form for struktur i hverdagen, menneskelige relasjoner og det gir en følelse av mestring og av å bidra til noe større. For Nice Josefine ble også jobben en vei ut av en tung hverdag. Hun har nå fått fast jobb som renholder for Sodexo på Color Line etter at Sodexo åpnet døra for sommerjobb til ungdommer fra UngBo og Oslo kommune.

For Nice har hverdagen endret seg til det bedre. 

Nå våkner jeg og drar på jobb, og har fått tid og lyst til å møte venner. Nå lager jeg mat, nå ler jeg og danser, det gjorde jeg ikke før.

Pål Pettersen er Site Manager for Sodexo på Color Line og han er strålende fornøyd med Nice. 

Det er utrolig mye bra mennesker der ute som kanskje ikke har alle de forutsetningene som alle andre har, men allikevel så har de dyp motivasjon for å gjøre noe. Hvis folk skal ha muligheten til å blomstre så må de jo få en sjanse.

Petter «Uteligger» har besøkt Nice og flere andre til filmen «Fyll dagene – Livet er bra!¨

Tusen takk til Nice Josefine, både for gode jobben du gjør og for at du deler din historie som flyktning i Norge. Se og hør Nice sin historie her:

FIlmen er laget av Velferdsetaten i Oslo kommune i samarbeid med Teddy tv. 

Hele filmen kan du se i sin helhet her >

Tilbake til toppen