Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Gjør deg klar til Medarbeiderdagene 2024!

08. april 2024

Nå er det tid for Medarbeiderdagene igjen!

Gjør deg klar til Medarbeiderdagene 2024!

Alle våre medarbeidere i begge segmentene, Corporate Services (CS) og Energy & Resources (E&R)!

Medarbeiderdagene for Corporate Services (Sodexo på land) gjennomføres i uke 16 (15.-19. april) og for Energy & Resources (offshore og Nyhamna) uke 16 – 21 (15.april – 26.mai).

TEMA FOR ÅRETS MEDARBEIDERDAGER ER «GODT ARBEIDSMILJØ»

Det blir quiz, fotokonkurranse og podcast i sentral regi, samt aktiviteter og besøk på siter av ledere og kollegaer fra kontorene i Oslo og Stavanger.

ER DU VÅR QUIZ-MASTER?

I CS vil alle ansatte få en sms med link til dagens spørsmål. Det kåres en vinner hver dag som vinner et Flax-lodd og en ukesvinner som vinner et stilig hodetelefonsett fra Philips.

I E&R vil dere få en mail med link til dagens spørsmål når dere er på jobb. Det kåres en vinner hver dag som vinner et Flax lodd, og en vinner etter seks uker som vinner et stilig hodetelefonsett fra Philips.

  

BLI MED PÅ FOTOKONKURANSEN MED TEMA GODT ARBEIDSMILJØ

Tagg dine bilder med #viersodexo på Instagram og vinn fantastiske premier! Husk at det forutsettes at de som er med på bildet samtykker.

Det vil bli kåret en vinner i hvert segment (CS og E&R) som vinner flotte hodetelefoner fra SHOKZ.

Et bilde som inneholder hodetelefoner

Automatisk generert beskrivelse

I tillegg vil det bli kåret en hovedvinner av fotokonkurransen for begge segmentene og premien er en super Kenwood-kjøkkenmaskin! Hvem som er vinneren vil bli offentliggjort i den digitale lederkonferansen 6. juni 2024.

Et bilde som inneholder apparat, kjøkkenapparat, Små apparater, Hvitevarer

Automatisk generert beskrivelse

HVORDAN ER EN JOBBHVERDAG I SODEXO?

Det vil bli publisert en podkast hver dag hvor vi intervjuer ulike kollegaer om arbeidshverdagen deres i Sodexo. Det blir intervjuer med kollegaer som jobber i Sodexo onshore (CS) og Nyhamna camp samt offshore (E&R). Link deles sammen med spørsmål i quiz.

Stay tuned!

Tilbake til toppen