Nytt fra Sodexo

Hold deg oppdatert!

Annerledes oppstart for ny kantine i Vollsveien

18. juni 2020

Sodexo har åpnet ny kantine i Vollsveien i Bærum . Vi har besøkt Milan som er leder i kantinen.

Annerledes oppstart for ny kantine i Vollsveien

Milan kantineleder

Bildetekst: Jeg besøkte Milan en varm lunsj i midten av juni. Han kunne by på nydelig mat, blant annet en deilig soppsuppe som hadde tatt to timer å lage. 

Kun få minutters gange fra Sodexo sitt hovedkontor på Lilleaker ligger Granfoss næringspark. I mars overtok Sodexo driften av kantinen som ligger i næringsparken i Vollsveien 17. Oppdragsgiver er Mustad Eiendom som besitter mye eiendom i dette området, på begge sider av Lysakerelva, inkludert Lilleakerveien 10 hvor Sodexo sitt hovedkontor ligger. 

Kantinen åpnet i starten av mars, og holdt åpent kun få dager før hele Norge ble stengt på grunn av koronapandemien. I mai gjenåpnet kantinen med et nytt tilpasset kantinetilbud og siden mai har gjesteantallet økt uke for uke.  

Milan Nikolic er leder for kantinen. Han har hatt en travel tid de siste månedene med jobb på andre kantiner. Nå er han tilbake i Vollsveien, hvor stadig flere har kommet tilbake på arbeidsplassen. 

Milan er fornøyd med å være tilbake, selv om det er i en redusert stilling. 

Det er travelt fordi jeg lager all mat fra bunnen av, og vi får stadig flere gjester. Denne uka har vi hatt 65-70 daglige gjester. Før korona-viruset var det 120 gjester.  Vi konkurrerer med en annen kantine, fordi de ansatte i bygget har to kantiner de kan velge mellom. Så her må kvaliteten være på topp hele tiden.
 

Tilbake til toppen